MARTOS
MARTOS I AGUILERA, FRANCESC

(Canovelles, 1955)

Alcalde de CANOVELLES: 19-04-1979 - 30-10-2004

Foto: Ajuntament de Canovelles.

Francesc Martos amb la resta de membres del consistori de Canovelles, l'any 1983 (Fotografia: Ajuntament de Canovelles).

L'alcalde de Canovelles, Francesc Martos, amb el diputat socialista Josep Borrell, durant la campanya per a les eleccions a diputats a Corts de 1986. (Fotografia: Ramon Ferrandis / El 9 Nou)

L'alcalde Francesc Martos inaugura la Fira Canovelles de 1989. (Fotografia: Ramon Ferrandis / El 9 Nou)

Acte del PSC a Canovelles, el 28 de setembre de 1991. D'esquerra a dreta: Jordi Terrades, Francesc Martos, Joan Reventós i Josep M. Sala. (Fotografia: Ramon Ferrandis / El 9 Nou)

L'alcalde Francesc Martos i l'eurodiputat Josep Verde i Aldea en la inauguració de la plaça Europa de Canovelles, el 19 d’octubre de 1991. (Fotografia: Ramon Ferrandis / El 9 Nou)

L'alcalde Francesc Martos fa ús de la paraula durant la inauguració del Centre d'Atenció Primària de Canovelles, el 7 de maig de 1994, en presència de Jordi Pujol, president de la Generalitat; Xavier Trias, conseller de Sanitat, Jaume Roma, secretari general del departament de Sanitat, Jordi Terrades, regidor de l'Ajuntament de Canovelles i president del Consell Comarcal, entre altres. (Fotografia: Ajuntament de Canovelles)

Inauguració del pavelló poliesportiu municipal del carrer Diagonal amb la presència de Manuel Royes, president de la Diputació de Barcelona; Josep Lluís Vilaseca, secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Jordi Terrades, regidor de l'Ajuntament de Canovelles i president del Consell Comarcal, entre altres l’11 de març de 1995. (Fotografia: Ajuntament de Canovelles)

L'alcalde de Canovelles, Francesc Martos, inaugura la Biblioteca Frederica Montseny el 19 de novembre de 1999, amb la presència de Manuel Royes, president de la Diputació de Barcelona; Mercè Terradellas, delegada territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona; Jordi Terrades, president del Consell Comarcal del Vallès Oriental; Josep Pujadas, alcalde de Granollers, i Julián Largo, regidor de l'Ajuntament de Canovelles. (Fotografia: Ajuntament de Canovelles)

L'alcalde de Canovelles, Francesc Martos, amb el president de la Generalitat, Pasqual Maragall, en la primera visita institucional que aquest va realitzar a una escola de Canovelles l'any 2003. (Fotografia: Ramon Ferrandis / El 9 Nou)

Francesc Martos amb la seva bicicleta, durant la visita del president Maragall a Canovelles l'any 2003. (Fotografia: Ramon Ferrandis / El 9 Nou)

Ple de renúncia de Francesc Martos com alcalde de Canovelles, el 30 d’octubre de 2004. (Fotografia: Ajuntament de Canovelles)

Ple d’elecció de Josep Orive com alcalde de Canovelles el 13 de novembre de 2004. En la fotografia, l'alcalde sortint, Francesc Martos, traspassa la vara d'alcalde a Josep Orive. (Fotografia: Ajuntament de Canovelles)

 
Per nom o cognom
Per municipi
Per any ex: 1901
Per sigles d'autor
Institucions
Professions
Alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental