FARGAS
FARGAS I TORRAS, FRANCESC DE PAULA

(Castellterçol, 1904 - Barcelona, 1977)

Alcalde de CASTELLTERÇOL: 22-07-1958 - 18-12-1968

Foto: arxiu familiar.

Benedicció de l’escudella, el dimarts de carnestoltes de 1947, a la plaça Nova (posteriorment plaça Prat de la Riba) de Castellterçol. En el grup central, de dreta a esquerra: l’escudeller Josep Artigas, l’alcalde Prudenci Ribó, el rector de Castellterçol Jaume Hom, el pintor Antonio Jiménez i el regidor Francesc Fargas, que va succeir Prudenci Ribó en el càrrec d’alcalde l’any 1958. (Fotografia: arxiu Joan Capdevila)

Benedicció de l'escudella a Castellterçol, el dimarts de Carnestoltes de l'any 1947. D'esquerra a dreta: Francesc Fargas (regidor), Prudenci Ribó (alcalde), Ramon Espelt (secretari de l'Ajuntament), Jaume Hom (rector de Castellterçol), Lluís Tuneu (rector de Santa Coloma de Sasserra i vicari de Castellterçol) i Jaume Costa (agutzil). (Fotografia: arxiu Joan Capdevila)

Festes de la "peregrinació" de la Marededéu de Fàtima, al carrer Bellver de Castellterçol (anys 1940). D'esquerra a dreta: Nicolau Serradesanferm (regidor), Francesc Fargas (regidor), Ramon Espelt (secretari de l'Ajuntament) i, a l'extrem dret, Manel Roger (regidor). (Fotografia: Arxiu Joan Capdevila)

 
Per nom o cognom
Per municipi
Per any ex: 1901
Per sigles d'autor
Institucions
Professions
Alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental