RIBĂ“
RIBĂ“ I BROS, PRUDENCI

(Castellterçol, 1906 - 1988)

Alcalde de CASTELLTERÇOL: 23-01-1940 - 22-07-1958

Foto: arxiu de Joan Capdevila

Primera pedra del monument als caiguts, a la plaça coneguda com "dels Estudis" (aleshores Plaza General Mola) de Castellterçol (1940). A primer terme i d'esquerra a dreta: Joaquim Tresserres (vicari i fill de Castellterçol), Jaume Hom (rector de Castellterçol, nascut a Susqueda), Albert Ribó (alcalde), un guàrdia civil i Víctor Rius (jutge de pau). Entre aquests dos últims, en segon terme, Prudenci Ribó (amb bigoti). (Arxiu Joan Capdevila)

Benedicció de l’escudella, el dimarts de carnestoltes de 1947, a la plaça Nova (posteriorment plaça Prat de la Riba) de Castellterçol. En el grup central, de dreta a esquerra: l’escudeller Josep Artigas, l’alcalde Prudenci Ribó, el rector de Castellterçol Jaume Hom, el pintor Antonio Jiménez i el regidor Francesc Fargas, que va succeir Prudenci Ribó en el càrrec d’alcalde l’any 1958. (Fotografia: arxiu Joan Capdevila)

Benedicció de l'escudella a Castellterçol, el dimarts de Carnestoltes de l'any 1947. D'esquerra a dreta: Francesc Fargas (regidor), Prudenci Ribó (alcalde), Ramon Espelt (secretari de l'Ajuntament), Jaume Hom (rector de Castellterçol), Lluís Tuneu (rector de Santa Coloma de Sasserra i vicari de Castellterçol) i Jaume Costa (agutzil). (Fotografia: arxiu Joan Capdevila)

Durant les festes de la "peregrinació" de la Marededéu de Fàtima a Castellterçol (anys 1940), l'alcalde Prudenci Ribó ensenya l'ordenació urbana del poble a un visitant. (Fotografia: Arxiu Joan Capdevila)

L'alcalde Prudenci Ribó i l'agutzil Jaume Costa a la sortida de l'ajuntament de Castellterçol, anys 1940. (Fotografia: Arxiu Joan Capdevila)

Festa de l'Homenatge a la Vellesa, cap al 1954, a Castellterçol. D'esquerra a dreta: Antonio Jiménez (pintor sevillà amic de Prudenci Ribó), Antonio Garduño (cap del quarter de la Guàrdia Civil a Castellterçol), Jaume Hom (rector de Castellterçol), Prudenci Ribó (alcalde), Joan Sagalés (secretari del Patronat de l'Homenatge a la Vellesa), Salvador Roca (regidor) i Miquel Paré (delegat de La Caixa, entitat que patrocinava la festa). (Fotografia: Arxiu Joan Capdevila)

 
Per nom o cognom
Per municipi
Per any ex: 1901
Per sigles d'autor
Institucions
Professions
Alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental