SIBINA
SIBINA I MASVIDAL, JOAN

(Sant Celoni, 1919)

Alcalde de SANT CELONI: 14-03-1966 - 11-12-1972

Foto: arxiu familiar.

Joan Sibina, quan encara no era alcalde, porta la bandera de l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle en la processó de Corpus del 28 de maig de 1964; està acompanyat per Pere Gener i Ferran Catarineu (a la dreta de la fotografia), membres destacats de l'entitat (Fotografia: Josep M. Cortina / Arxiu d'Imatges de Sant Celoni).

Els alcaldes de Sant Esteve i Santa Maria de Palautordera, Francesc Puig i Rafael Pujós (primer i segon per la dreta, respectivament), presideixen la missa a l'ermita del Remei durant la festa major de Palautordera de l'any 1969; al seu costat, el jutge de pau de Palautordera, Josep Perxachs, i l'alcalde de Sant Celoni, Joan Sibina. (Fotografia: arxiu de la família Puig)

Sala de sessions de l'Ajuntament en l'acte d'homenatge i comiat al Dr. Fermín Ibáñez Jalón, cap local de sanitat i metge titular, el 5 de novembre de 1971. Presideix l'acte l'alcalde, Joan Sibina, envoltat pels regidors i el cap local del Frente de Juventudes (Fotografia: Josep M. Cortina / Arxiu d'Imatges de Sant Celoni).

Traspàs de poders de Joan Sibina (a l'esquerra) que deixa el càrrec i felicita al nou alcalde Ferran Catarineu (a la dreta), en presència del governador civil, l’11 de desembre de 1972 (Fotografia: Josep M. Cortina / Arxiu d'Imatges de Sant Celoni).

 
Per nom o cognom
Per municipi
Per any ex: 1901
Per sigles d'autor
Institucions
Professions
Alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental