CATARINEU
CATARINEU I PRAT, FERRAN

(Sant Celoni, 1937 - 2018)

Alcalde de SANT CELONI: 11-12-1972 - 19-04-1979

Foto: arxiu familiar.

Traspàs de poders de Joan Sibina (a l'esquerra), que deixa el càrrec i felicita al nou alcalde Ferran Catarineu (a la dreta), en presència del delegat governatiu, l’11 de desembre de 1972 (Fotografia: Josep M. Cortina / Arxiu d'Imatges de Sant Celoni).

Visita del governador civil de Barcelona, Rodolfo Martín Villa, a Sant Celoni per inaugurar l'escola nacional Almirante Carrero Blanco (actualment Col·legi Públic Josep Pallerola i Roca), el primer de setembre de 1974. A la fotografia la comitiva passa pel carrer de Torras i Bages; d'esquerra a dreta: Mariano Salmerón López, diputat pel districte d'Arenys de Mar; Francesc Llobet i Arnan, vicepresident de la diputació de Barcelona; el governador Civil, Rodolfo Martín Villa; l'alcalde de Sant Celoni, Ferran Catarineu, i Antoni Casas Ferrer, sotscap provincial del Movimiento (Fotografia: Arxiu d'Imatges de Sant Celoni).

Inauguració dels jocs infantils del parc de la Rectoria Vella, el setembre de 1976, un espai adquirit per l'Ajuntament l'any anterior. Presideix l'acte Joaquim Ballesté, diputat de Relacions Públiques i Esports de la Diputació de Barcelona (a l'esquerra), amb Ferran Catarineu, que porta la vara d'alcalde, al seu costat (Fotografia: Arxiu d'Imatges de Sant Celoni).

Joan Sibina porta la bandera de l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle en la processó de Corpus del 28 de maig de 1964; està acompanyat per Pere Gener i Ferran Catarineu (a la dreta de la fotografia), membres destacats de l'entitat (Fotografia: Josep M. Cortina / Arxiu d'Imatges de Sant Celoni).

 
Per nom o cognom
Per municipi
Per any ex: 1901
Per sigles d'autor
Institucions
Professions
Alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental