PUJOL
PUJOL I FORN, ANTONI

(Sant Celoni, 1938)

Alcalde de SANT CELONI: 23-05-1983 - 30-11-1989

Foto: Ramon Ferrandis / El 9 Nou.

Inauguració del nou accés a Sant Celoni en l'enllaç amb la carretera comarcal, el 17 de juliol de 1985. Presideix l’acte el Conseller de Política Territorial i Obres Públiques Xavier Vigatà (al centre de la imatge) al costat de l’alcalde Antoni Pujol. (Fotografia: Arxiu d'Imatges de Sant Celoni)

Inauguració del Parc de Bombers de Sant Celoni, desembre de 1986. També hi apareix l’exalcalde Josep Maria Coll Majó, el darrer a la dreta de la fotografia. (Fotografia: Arxiu d'Imatges de Sant Celoni)

Inauguració de la nova escola de la Batllòria, el 20 de maig de 1987; a la fotografia passegen pel carrer Major de la Batllòria, el conseller d'Ensenyament Joan Guitart, l'alcalde Antoni Pujol a la seva dreta i Josep Maria Coll Majó, que aleshores era diputat al Parlament de Catalunya per CiU. (Arxiu d'Imatges de Sant Celoni)

El president de la Generalitat, Jordi Pujol, presidint el Ball de Gitanes de 1988; a la seva dreta, l'alcalde Antoni Pujol. (Fotografia: Josep M. Cortina / Arxiu d'Imatges de Sant Celoni)

Inauguració del centre de rehabilitació de l'Hospital de Sant Celoni, 14 de febrer de 1988. (Fotografia: Santiago March / Arxiu d'Imatges de Sant Celoni)

Col·locació de la primera pedra del CAP de Sant Celoni, 14 de febrer de 1988. (Fotografia: Santiago March / Arxiu d'Imatges de Sant Celoni)

Darrer ple municipal presidit per Antoni Pujol, el 5 d'octubre de 1989, just abans de la presentació d'una moció de censura que l'apartà del càrrec. A la seva dreta, Joan Castaño, que el succeí com alcalde. (Fotografia: Ramon Ferrandis / El 9 Nou)

Ple municipal del 18 de desembre de 1989, en el qual va ser elegit alcalde Joan Castaño, després de la dimissió d'Antoni Pujol, com a conseqüència d'una moció de censura. (Fotografia: Arxiu d'Imatges de Sant Celoni)

 
Per nom o cognom
Per municipi
Per any ex: 1901
Per sigles d'autor
Institucions
Professions
Alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental