CASTAÑO
CASTAÑO I AUGÉ, JOAN

(Sant Celoni, 1951)

Alcalde de SANT CELONI: 18-12-1989 - 16-06-2007, 11-06-2011 - 13-06-2015

Foto: Arxiu d'Imatges de Sant Celoni.

Ple municipal del 18 de desembre de 1989, en el qual va ser elegit alcalde Joan Castaño, després de la dimissió d'Antoni Pujol, com a conseqüència d'una moció de censura. (Fotografia: Arxiu d'Imatges de Sant Celoni)

Constitució del Consell Coordinador del Parc Natural del Montnegre i el Corredor a l'Ajuntament de Sant Celoni, el novembre de 1990, amb Manuel Royes, president de la Diputació de Barcelona. (Fotografia: Jordi Blas / Arxiu d'Imatges de Sant Celoni)

Inauguració de la pista coberta del Camp Municipal d'Esports, 11 de novembre de 1991. (Fotografia: Jordi Blas / Arxiu d'Imatges de Sant Celoni)

Inauguració del Teatre Municipal Ateneu, un cop rehabilitat, el 20 de novembre de 1993, amb Manuel Royes, president de la Diputació de Barcelona, i l'alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño (a la dreta). (Fotografia: Jordi Blas / Arxiu d'Imatges de Sant Celoni)

Recepció a l'Ajuntament, el dia que Manuel Royes, president de la Diputació, inaugurà les obres de la rehabilitació del Teatre Municipal Ateneu, 20 de novembre de 1993. (Fotografia: Jordi Blas / Arxiu d'Imatges de Sant Celoni)

Inauguració de la remodelació i modernització de l'Hospital de Sant Celoni, el 6 de febrer de 1993, amb la presència del president de la Generalitat, Jordi Pujol, i del conseller de Sanitat Xavier Trias. L'alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, apareix darrera del president de la Generalitat. (Fotografia: Jordi Blas / Arxiu d'Imatges de Sant Celoni)

Inauguració de la nova plaça de l'Estació de Sant Celoni i la prolongació de les andanes de l'estació, amb la presència d'Eduard Alborç, gerent de la divisió de rodalies de Renfe (al centre) i de l'alcalde Joan Castaño, al seu costat, el 9 de maig de 1996. (Fotografía: Jordi Blas / Arxiu d'Imatges de Sant Celoni)

Signatura del conveni d'implantació i manteniment del Plaseqtor, amb el conseller de governació de la Generalitat Xavier Pomés, 11 de juny de 1997. (Fotografia: Jordi Blas / Arxiu d'Imatges de Sant Celoni)

Inauguració de la Biblioteca de Sant Celoni l'Escorxador, amb el diputat-president de l'Area de Cultura de la Diputació, Francesc Marco, 18 de desembre de 1999. (Fotografia: Jordi Blas / Arxiu d'Imatges de Sant Celoni)

Ple municipal presidit per l'alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, el maig de 2002. (Fotografia: Lluís Nogué / El 9 Nou)

Els alcaldes de la Garriga, l'Ametlla i Tagamanent, Miquel Pujol, Jordi Pousa i Jaume Font, l'alcaldessa de Figaró, Gemma Sànchez i el president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Joan Castaño, al santuari de Puiggraciós el 22 de novembre de 2005, després de la signatura de l'anomenat Acord de Puiggraciós, segons el qual els quatre municipis es comprometen a cooperar i a col·laborar en matèria d'ocupació i desenvolupament econòmic (Fotografia: J. M. / El 9 Nou).

Reunió al Ministeri de Foment de diversos alcaldes dels municipis de la línia del ferrocarril del Nord per plantejar el seu desdoblament fins a Vic, el 30 de novembre de 2005. D'esquerra a dreta, s'hi veuen els alcaldes de Parets (Joan Seguer), la Llagosta (Antonio Rísquez), Montmeló (Manel Ramal), la Garriga (Miquel Pujol), Canovelles (Josep Orive) i Mollet (Josep Monràs), i el president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Joan Castaño.(Fotografia: El 9 Nou)

 
Per nom o cognom
Per municipi
Per any ex: 1901
Per sigles d'autor
Institucions
Professions
Alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental