BERENGUER
BERENGUER I PUGET, LAIA

(Sant Feliu de Codines, 1920-2011)

Alcaldessa de SANT FELIU DE CODINES: 05-10-1988 - 31-01-1990

Foto: arxiu familiar.

L'alcaldessa de Sant Feliu de Codines, Laia Berenguer, i l'alcaldessa de Parets del Vallès, Rosa Martí, durant l'acte d'inauguració de la Fira de Sant Feliu de Codines. Al seu costat, el regidor Antoni Verdaguer, que succeiria Laia Berenguer en el càrrec d'alcalde l'any 1990. (Fotografia: Museu Municipal Can Xifreda de Sant Feliu de Codines)

L'alcaldessa de Parets del Vallès, Rosa Martí, fa ús de la paraula durant l'acte d'inauguració de la Fira de Sant Feliu de Codines. Darrera seu, a la dreta, l'alcaldessa de Sant Feliu, Laia Berenguer, i regidors de l'Ajuntament. (Fotografia: Museu Municipal Can Xifreda de Sant Feliu de Codines)

Laia Berenguer, asseguda entre el secretari general del PSUC, Rafael Ribó i l'històric militant Gregorio López Raimundo, durant l'acte d'homenatge que li va retre el partit a Sant Feliu de Codines el 27 de gener de 1990, just abans de deixar l'alcaldia. (Fotografia: J. Maspons / El 9 Nou)

Darrer ple municipal que va presidir Laia Berenguer com a alcaldessa de Sant Feliu de Codines, el 31 de gener de 1990. En virtut d'un pacte de govern amb el PSC, assumí el càrrec d'alcalde Antoni Verdaguer, en la imatge al seu costat. (Fotografia: Toni Torrillas / El 9 Nou)

Laia Berenguer i Antoni Verdaguer, en el moment del traspàs de l'alcaldia de Sant Feliu de Codines en virtut d'un pacte de govern entre IC i el PSC, el 31 de gener de 1990. (Fotografia: Toni Torrillas / El 9 Nou)

 
Per nom o cognom
Per municipi
Per any ex: 1901
Per sigles d'autor
Institucions
Professions
Alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental