PONS
PONS I NONELL, JOSEP MARIA

(l’Hospitalet de Llobregat, Barcelonès, 1886 – Lliçà de Vall, 1956)

Alcalde de LLIÇÀ DE VALL: 19-10-1934 - 03-05-1935

Foto: arxiu Margarida Pons.

Fotografia presa a l'antic camp de futbol de Lliçà de Vall durant un partit de festa major cap a mitjan anys cinquanta. Asseguts i de dreta a esquerra: el comandament de la Guàrdia Civil de Mollet del Vallès; el regidor i exalcalde Josep Maria Pons, i l'alcalde Gaietà Olivé.(Fotografia: Francesc Gurgui / arxiu de Lluís Olivé).

Llotja de les autoritats a l'envelat de la festa major de Lliçà de Vall, a mijan anys cinquanta. D'esquerra a dreta: l'alcalde Gaietà Olivé; el comandament de la Guàrdia Civil de Mollet; el secretari municipal Manel Mayoral; els regidors Anselm Casas (dret) i Josep Brunés; el mestre de Lliçà de Vall Francesc de Riart, i el regidor i exalcalde de Lliçà de Vall Josep M. Pons. (Fotografia: arxiu de Lluís Olivé)

Visita a Toledo del consistori de Lliçà de Vall, a mitjans dels anys cinquanta. Al mig, amb boina, trobem Josep M. Pons. D'esquerra a dreta: Manel Majoral (secretari municipal) i els regidors Andreu Grau, Anselm Casas, Joan Brunés, Jaume Francàs (alcalde 1958-1962), Josep M. Pons, Josep Brunés, Joan Font (xofer) i l'alcalde Gaietà Olivé. (Foto: arxiu familía Grau-Mateu).

 
Per nom o cognom
Per municipi
Per any ex: 1901
Per sigles d'autor
Institucions
Professions
Alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental