PUJOL
PUJOL I JORDÀ, MIQUEL

(Tona, Osona, 1945)

Alcalde de LA GARRIGA: 13-06-2003 - 16-06-2007

Foto: Ramon Ferrandis / El 9 Nou.

Els alcaldes de la Garriga, l'Ametlla i Tagamanent, Miquel Pujol, Jordi Pousa i Jaume Font, l'alcaldessa de Figaró, Gemma Sànchez i el president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Joan Castaño, al santuari de Puiggraciós el 22 de novembre de 2005, després de la signatura de l'anomenat Acord de Puiggraciós, segons el qual els quatre municipis es comprometen a cooperar i a col·laborar en matèria d'ocupació i desenvolupament econòmic (Fotografia: J. M. / El 9 Nou).

Reunió al Ministeri de Foment de diversos alcaldes dels municipis de la línia del ferrocarril del Nord per plantejar el seu desdoblament fins a Vic, el 30 de novembre de 2005. D'esquerra a dreta, s'hi veuen els alcaldes de Parets (Joan Seguer), la Llagosta (Antonio Rísquez), Montmeló (Manel Ramal), la Garriga (Miquel Pujol), Canovelles (Josep Orive) i Mollet (Josep Monràs), i el president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Joan Castaño.(Fotografia: El 9 Nou)

L'alcalde sortint, Miquel Pujol, dóna la vara de comandament a la nova alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, el 18 de juny de 2007. (Fotografia: Ramon Ferrandis / El 9 Nou)

 
Per nom o cognom
Per municipi
Per any ex: 1901
Per sigles d'autor
Institucions
Professions
Alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental