COLL
COLL I MAJÓ, JOSEP MARIA

(Sant Celoni, 1926-2022)

Alcalde de SANT CELONI: 22-06-1959 - 14-03-1966

Foto: arxiu familiar.

Homenatge pòstum a Josep Alfaras Prat en agraïment a la seva contribució a la modernització de Sant Celoni, amb motiu dels cinquanta anys de l'arribada de l'electricitat a la localitat. L'alcalde Josep Maria Coll glossà la figura del pròcer celoní a la sala de sessions de l'Ajuntament, el 8 de setembre de 1959. (Fotografia: Arxiu d'Imatges de Sant Celoni)

Sortida de l'església de les autoritats en la processó dedicada a la patrona de Sant Celoni, la Mare de Déu del Puig, durant la festa major de 1961. L'alcalde, Josep M. Coll, al centre, acompanyat de Joaquim Doy, alcalde d'Arenys de Mar i diputat provincial, a la seva dreta. (Fotografia: Anies Catalán / Arxiu d'Imatges de Sant Celoni)

Inauguració del Parc de Bombers de Sant Celoni, desembre de 1986. També hi apareix l’exalcalde Josep Maria Coll Majó, el darrer a la dreta de la fotografia. (Fotografia: Arxiu d'Imatges de Sant Celoni)

Inauguració de la nova escola de la Batllòria, el 20 de maig de 1987. Passejant pel carrer Major de la Batllòria, el conseller d'Ensenyament Joan Guitart, l'alcalde Antoni Pujol (a la seva dreta) i Josep Maria Coll Majó, que aleshores era diputat al Parlament de Catalunya per CiU. (Fotografia: Arxiu d'Imatges de Sant Celoni)

 
Per nom o cognom
Per municipi
Per any ex: 1901
Per sigles d'autor
Institucions
Professions
Alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental